Kontakta oss

Välkommen

Postronic AB grundades i januari 1999, för att kunna tillgodose marknadens ökade behov av framtidens butiksdataprodukter. Vår huvudsakliga uppgift är försäljning och marknadsföring av hårdvara inom PoS (Point-of-Sale/Point-of-Service) genom återförsäljare, systemintegratörer och OEM-kunder.

En självklar partner som erbjuder konkurrenskraftiga priser

Vårt produktsortiment är omfattande och ger våra kunder möjligheten att koncentrera sina inköp av teknisk utrustning till en leverantör. Produkterna är valda med stor noggrannhet; målet är att tillhandahålla produkter som är globala och av hög kvalitet.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och systemlösningar. Med en komplett produktportfölj från marknadsledande leverantörer inom butiksdata (PoS), datafångst (Auto-ID) och mobila lösningar är Postronic Er självklara partner.

Vi är rustade för att möta marknadens krav på flexibla lösningar; att på ett snabbt och effektivt sätt tillhandahålla den information som efterfrågas av våra återförsäljare och deras kunder. Kontoret finns i södra Stockholm, där vi även har vårt lager med över 800 olika artiklar för butiksdata. Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige men vi säljer våra produkter i hela Skandinavien.

Vårt moderbolag är Dosmar Oy, marknadsledande inom butiksdata och datafångst i Finland. Tillsammans ingår vi i Amplex- koncernen, en privatägd svensk företagsgrupp med bolag i Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Polen, Tyskland och USA. Totalt ingår ca 50 rörelsedrivande bolag i koncernen.

Ledande inom butiksdataområdet

Ett brett produktsortiment, pålitliga produkter, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser, yrkeskunnig personal med lång erfarenhet, teknisk support, förmånliga garantier, leveranser av reservdelar och tillbehör – gör oss till en av de ledande inom butiksdataområdet, både idag och i framtiden!Kontakta oss

Tel: 08-501 084 00
Mail: info@postronic.se
Om du har några frågor eller vill ha mer information.

Öppettider
  • Mån - Tor 8.30 - 17.00
  • Fredagar 8.30 - 16.00
  • Lunchstängt 12.00 - 13.00
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.