Om oss

Postronic - 25 år i branschen

Postronic AB grundades i januari 1999, för att kunna tillgodose marknadens ökade behov av framtidens butiksdataprodukter. Vår huvudsakliga uppgift är försäljning och marknadsföring av hårdvara inom PoS (Point-of-Sale/Point-of-Service) genom återförsäljare, systemintegratörer och OEM-kunder.

Brett sortiment från ledande leverantörer av butiksdata (POS)

Vårt produktsortiment är omfattande, vilket ger våra kunder möjligheten att koncentrera sina inköp av teknisk utrustning från en enda leverantör. Produkterna är valda med stor noggrannhet; målet är att tillhandahålla produkter som är globala och av hög kvalitet.

Konkurrenskraftiga priser av butiksdata

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och systemlösningar. Med en komplett produktportfölj från marknadsledande leverantörer inom butiksdata (PoS), datafångst (Auto-ID) och mobila lösningar är Postronic, Er självklara partner.

Kunder i hela Skandinavien

Vi är rustade för att möta marknadens krav på flexibla lösningar; att på ett snabbt och effektivt sätt tillhandahålla den information som efterfrågas av våra återförsäljare och deras kunder. Kontoret finns i södra Stockholm, där vi även har vårt lager med över 800 olika artiklar för butiksdata. Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige, men vi har kunder i hela Skandinavien.

En del av Mindelon

Postronic är en del av Mindelon, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, stödjer och utvecklar teknikföretag inom utvalda nischer. Mindelon-gruppen rymmer idag ett tiotal bolag med inriktning på att öka butikers och andra företags försäljning och effektivitet genom att erbjuda värdeadderande lösningar inom Retail. Tillsammans har bolagen mer än 100 medarbetare och försäljning i norra Europa och USA. För mer information, besök gärna www.mindelon.com.

Ledande inom butiksdataområdet

Postronic AB är en av de ledande inom butiksdataområdet, både idag och i framtiden, tack vare;

Kontakta oss

08-5010 8400
info@postronic.se
Om du har några frågor eller vill ha mer information.

Öppettider

  • Mån - Tor 08.30 - 16.30
  • Fredagar 08.30 - 16.00
  • Lunchstängt 12.00 - 13.00